eur:
388.51
usd:
360.62
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Szerelemféltés állhatott a csepregi tragédia háttérben

A család ismerősei szerint szerelemféltés állhatott a csepregi tragédia hátterében - értesült az MTI tudósítója.

A férfi aki csütörtökön este - állítólag egy késsel - megölte két kisgyermekét, majd felgyújtotta a házát és magával is végzett, korábban kamionosként dolgozott.

A család magukat megnevezni nem kívánó ismerősei elmondták, hogy a férfi rajongásig szerette gyermekeit. Szerintük feltehetően féltékenysége vezetett oda, hogy csütörtök este rátámadt családtagjaira. A Nyugat.hu értesülései szerint ezt követően a férfi magára gyújtotta a családi házat. Felesége túlélte a tragédiát, a mentők füstmérgezéssel kórházba szállították.

Az MTI tudósítójának a szombathelyi Markusovszky Kórház sürgősségi osztályán azt mondták: a hölgy nincs életveszélyben.

A tragédia Bartók Béla utcai helyszínén tűzoltóautót, mentőt és rendőrségi gépkocsikat is lehetett látni, de nem engedték közel a sajtó munkatársait.

Kazmar Enikő a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel annyit közölt, hogy a házban két gyermek és egy férfi holttestét találták meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×