eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

"Nyomja le a gombot, ha drámát akar!" - videóval

Utcai lövöldözésbe és akciófilmekbe illő jelentek sorába torkollott egy tévéreklám Hollandiában a járókelők döbbenetére. Egy egy tévécsatorna reklámozta magát egészen rendhagyó módon: Aarschot városának főterére kitett egy nyomógombot azzal a felirattal, hogy "NYOMJA LE, HA DRÁMÁT AKAR!"

Egy középkorú biciklis férfi volt az első kíváncsi, aki lenyomta a gombot, mire azonnal elszabadult a pokol. Szirénázó mentőautó rontott a térre egy mellékutcából, az egyik házból rögvest hoztak is hordágyon egy férfit, majd elejtették, közben az autó ajtajának csapódott egy kerékpáros, aki összeverekedett az egyik mentőssel. A mentőautó hamarosan elszáguldott, ám a beteg nélkül, aki az úttesten hevert a hordágyon.

Már ezen is elképedt a tér népe, ám mindez csupán a kezdet volt. Alsóneműben, motoron egy nő hajtott keresztül a téren, miközben csikorgó gumikkal sötét kocsi érkezett nyomában szirénázó rendőrautóval, és vad tűzpárbaj kerekedett rendőrök és fekete ruhás férfiak között.

Az emberek nem győzték kapkodni a fejüket - még az is, aki eddigre már rájött arra, hogy mindez mesterséges dráma, nem pedig élet szülte spontaneitás.

A rendkívül akciódús percek fináléjában egy amerikai focicsapat tagjai rohantak ki teljes szerelésben az egyik házból, hogy oltalmukba vegyék az egyik sebesült gengsztert, majd pedig hatalmas felirat gördült le egy ház faláról: a TNT tévécsatorna reklámszövege "NAPI DRÁMAADAGOD!" felirattal.

A történéseket természetesen kamerára vette a tévécsatorna, a reklámfilm megtekinthető a The Daily Telegraph című brit lap honlapján.

A TNT nem holland, hanem amerikai kábeltévé, de Hollandiában csak most debütál. Aarschot amúgy csendes flamand város.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×