eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Elkeltek Whitney Houston ruhái és ékszerei

Mintegy nyolcvanegyezer dollárért (18 millió forint) keltek el a közelmúltban elhunyt Whitney Houston amerikai énekes-színész ruhái ékszerei egy hollywoodi aukción szombaton.

Egy gyönggyel díszített fűzőjéért a kikiáltási ár több mint háromszorosát, 19 200 dollárt fizetett új tulajdonosa. Egy bársonyruha esetében, amelyet Clive Davis zeneipari mogul Grammy-partiján viselt Houston, 11 250 dollárig ment föl a licit. A Több mint testőr című filmben viselt két pár fülbevalója is a kikiáltási ár többszöröséért, 2880 illetve 7040 dollárért kelt el - jelentette be a Julien's aukcióház.

Az árverésen további hírességek relikviái is kalapács alá kerültek, és a Whitney-effektus ezekre a tételekre is hatással volt. Így például Christopher Reeve jelmezéért a Supermen 4 filmből 35 200 dollárig ment a licit.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×