eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Megtámadták a XI. kerületi Fidesz-iroda két munkatársát

Egy ismeretlen férfi megtámadta és bántalmazta a fővárosi XI. kerületi Fidesz-iroda két munkatársát szerda délben - közölte Milassin Levente, a XI. kerületi önkormányzat kommunikációs irodájának vezetője, hozzátéve, a két idős munkatársat kórházba szállították, a támadót a rendőrség keresi.

A közlés szerint egy jól öltözött, 30-40 év körüli, 180 centiméter magas férfi szerda délben lépett be a párt irodájába. Amikor az ott tartózkodó nő megkérdezte, miben segíthet, a támadó csak annyit mondott: "ebben!", majd ököllel támadt rá, és a segítségére siető aktivistát is fellökte.

Milassin Levente tájékoztatása szerint a két megtámadott nőt a mentők megfigyelésre kórházba szállították, a rendőrségi helyszínelés jelenleg is tart.

Hoffmann Tamás, a kerület polgármestere (Fidesz-KDNP) az MTI-nek küldött közleményében megdöbbenésének adott hangot, és minden politikai párt nevében elítélte az erőszakos támadást. "Szomorú és megengedhetetlen, hogy a társadalmi feszültségek erőszakos cselekményekben mutatkozzanak meg" - fogalmazott a politikus.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×