eur:
394.77
usd:
370.68
bux:
65478.26
2024. április 19. péntek Emma

Első és utolsó interjúját adta Tiger Woods exfelesége

Tiger Woods nőügyeinek napvilágra kerülése óta először adott interjút Elin Nordegren, aki a héten véglegesítette válását golfozó férjétől. A svéd modell bevallotta: fogalma sem volt arról, hogy Woods több nővel is megcsalja.

Először - és ígérete szerint utoljára - beszélt férje nőügyeiről és a válásról Elin Nordegren, Tiger Woods exfelesége. A svéd modell bevallotta: ostobának és kínosan érezte magát, amikor megtudta, hogy férje több nővel is megcsalta.

Nem gyanítottam egyiket sem. Házasságunk utolsó 3 és fél évében szültem két gyereket, otthon maradtam velük és tanultam - mondta a 30 éves svéd modell, aki hozzátette: Tigerrel próbálták megoldani a házasságuk problémáit, de belátták, hogy nem megy, és végül hétfőn hivatalosan is elváltak útjaik.

Egyre ostobábbnak éreztem magam, ahogy napvilágra kerültek a dolgok. Hogyan lehetséges az, hogy nem tudtam semmiről? Az árulás szó nem elég erős kifejezés. Úgy éreztem, teljesen összedőlt körülöttem a világ. Kínosan éreztem magam, amiért becsaptak. - beszélt Elin az amerikai People magazinnak arról, mit élt át az elmúlt hónapokban.

Nordegren tagadta, hogy floridai otthonuk előtt golfütővel bántalmazta volna Tiger Woodsot.

Azt, hogy mennyi pénzt kap a golfozó exfelesége, hivatalosan nem közölték, de sajtóhírek szerint Tiger Woods több mint 60 millió dollárral lett szegényebb. A pénz nem boldogít, de bevallom, könnyebbé tesz dolgokat: lehetőségem lesz annyi időt tölteni a gyerekeimmel, amennyit akarok - tette hozzá a modell.

A párnak két gyereke van: a hároméves Sam és a 19 hónapos Charlie. Elin minél több időt szeretne a gyerekek nevelésével tölteni, miközben pszichológiai tanulmányait is folytatni akarja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×