eur:
389.44
usd:
362.83
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Borzalmas dugó az M1-esen - holnap is lesz

Mintegy nyolc kilométer hosszan torlódik, áll a forgalom az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 48-as kilométertől a 41-esig, ahol egy szerdai munkavégzéshez bójázzák ki a terelési területet - közölte a rendőrség.

A bóják lerakása miatt az autópálya Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszán még legalább egy óra hosszat, a munka befejezéséig csak a leállósávban lehet haladni - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szerda délelőtt az autópálya másik sávjában számíthatnak hasonló munkálatokra és amiatt torlódásra az autósok.

A rendőrség kéri az arra autózókat, hogy fokozott óvatossággal vezessenek, és tartsák be a követési távolságot.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Orbán Viktor: "Ha béke lenne, a magyar gazdaság növekedése kétszeres is lehetne"

Orbán Viktor: "Ha béke lenne, a magyar gazdaság növekedése kétszeres is lehetne"

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió "Jó reggelt, Magyarország!" c. műsorában adott élő interjút, a kormányfő arról beszélt, ha béke lenne, akkor a magyar gazdaság növekedése kétszeres is lehetne.  A német gazdaságot hazavágta a háború, és Magyarországnak nagyon fontos, hogy hozzáférjünk a nyugati piacokhoz. Ha ők döcögnek, akkor ez ránk is hat. Ha 2025-ben is háborúval kell számolni, akkor meg kell emelni a háborús kiadásokat is. Az EU-tagságról leszögezte,  hogy bent jobb, mint kívül.  Azt is kijelentette, hogy a kormány szerint fontos, hogy a magyar emberek ugyanolyan áron jussanak hozzá az üzemenyaghoz, ahogyan a szomszédaink.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×