INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Whitney Houston kórházba került

InfoRádió / MTI
Kénytelen volt későbbre halasztani európai turnéjának kezdőkoncertjeit Whitney Houston, aki felsőlégúti fertőzéssel került kórházba Párizsban.

Az amerikai énekesnő már koncertkörútjának kedd esti párizsi nyitányát sem tudta megtartani, szerdán pedig ügynöksége közölte, hogy további három - nagy-britanniai - koncertjét teszik át más időpontra. A világsztár, aki már 11 éve nem adott koncertet Nagy-Britanniában, csütörtökön és pénteken az angliai Manchesterben, vasárnap pedig a skóciai Glasgow-ban lépett volna fel.

Orvosainak közlése szerint "nincs semmi tragédia", de az énekesnőnek ki kell kúrálnia magát. Houston valószínűleg a múlt hét végén, Franciaországba utazva fázott meg.

Szerdai információk szerint a turné valószínűleg a jövő héten kedden, az angliai Birminghamben kezdődik. A lemondott koncerteket más időpontban tartják meg.

Az egykor világsikereket arató énekesnő hét év után 2009-ben jelentkezett új albummal, az I Look To You című lemez meggyőzte a kritikusokat.

A 46 éves Houston a közelmúltban indult világkörüli turnéra az Egyesült Államokban már egymillió példányban eladott lemezének további népszerűsítése céljából.

A világturné már lezajlott részét a kritikusok lesújtónak találták, szerintük az énekesnőnek erőtlen a hangja, és nehezen veszi a levegőt; tavaly decemberben Moszkvában például a vokalisták uralták a terepet, magának a popdívának alig kellett egyetlen számot is végigénekelnie.

A címlapról ajánljuk