INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Gyermekkorú tanítványával hált az osztrák edzőnő

Infostart / InfoRádió
Botrányos eset színezi Wiener Neustadt sportéletét. Egy negyven esztendős kézilabda edzőnőről kiderült, hogy a gyanú szerint viszonyt kezdett tizenhárom éves tanítványával. Az egyesület kirúgta a trénert, a kiskorú fiú apja pedig feljelentést fontolgat nemi erőszak miatt.

Úgy tűnik nem zavarta a több mint negyedszázadnyi korkülönbség azt az osztrák kézilabda edzőnőt, akiről kiderült, hogy elcsábította 13 éves játékosát.

Az ausztriai Wiener Neustadt városi tanácsának szóvivője egy helyi lapnak nyilatkozva azt is elárulta, hogy a különös pár pillanatnyilag a gyermek anyjánál lakik.

Thomas Iwanschitz hozzátette: az ügy húsvét előtt pattant ki, és az ifjúságvédelmi hivatal munkatársai azonnal figyelmeztették a fiú anyját, hogy gyermeke a törvény szerint még kiskorú, így bimbózó szerelmi viszonya miatt eljárást indíthatnak ellene.

A trénere által megkísértett gyermek szülei már korábban elváltak. Amikor a külön élő apa értesült fia rendhagyó kapcsolatáról, bejelentette, hogy feljelentést tesz nem erőszak miatt.

A címlapról ajánljuk