eur:
394.09
usd:
365.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Gyermekkorú tanítványával hált az osztrák edzőnő

Botrányos eset színezi Wiener Neustadt sportéletét. Egy negyven esztendős kézilabda edzőnőről kiderült, hogy a gyanú szerint viszonyt kezdett tizenhárom éves tanítványával. Az egyesület kirúgta a trénert, a kiskorú fiú apja pedig feljelentést fontolgat nemi erőszak miatt.

Úgy tűnik nem zavarta a több mint negyedszázadnyi korkülönbség azt az osztrák kézilabda edzőnőt, akiről kiderült, hogy elcsábította 13 éves játékosát.

Az ausztriai Wiener Neustadt városi tanácsának szóvivője egy helyi lapnak nyilatkozva azt is elárulta, hogy a különös pár pillanatnyilag a gyermek anyjánál lakik.

Thomas Iwanschitz hozzátette: az ügy húsvét előtt pattant ki, és az ifjúságvédelmi hivatal munkatársai azonnal figyelmeztették a fiú anyját, hogy gyermeke a törvény szerint még kiskorú, így bimbózó szerelmi viszonya miatt eljárást indíthatnak ellene.

A trénere által megkísértett gyermek szülei már korábban elváltak. Amikor a külön élő apa értesült fia rendhagyó kapcsolatáról, bejelentette, hogy feljelentést tesz nem erőszak miatt.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×