eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Elhagyhatta a kórházat Susan Boyle

Öt nap után elhagyhatta a kórházat Susan Boyle, a brit tehetségkutató második helyezettje. Az énekesnőt múlt vasárnap mentővel szállították egy londoni klinikára, mivel annyira kimerült.

Immár sokkal boldogabb és nyugodtabb Susan Boyle, akit öt napig kezeltek egy londoni kórházban. A brit ITV televízió tehetségkutató versenyének legnagyobb sztárja egyelőre nem tért haza a skóciai Blackburnbe, hanem Londonban maradt. Testvére, Gerry szerint jót tett a kórházi kezelés a skót asszonynak. "A dolgok letisztultak számára, most kezdi elhinni, hogy valóban énekes lesz" - mondta az 55 éves férfi.

Susan Boyle-t a Britain's Got Talent című showműsor abszolút favoritjának tartották egészen a múlt szombati döntő utolsó pillanatáig, a versenyt azonban végül a Diversity nevű londoni tánccsoport nyerte meg. Sajtóbeszámolók szerint Susan az eredményhirdetés másnapján "egész nap zokogott", szidalmazta a produkciós stábot, végül olyan állapotba hergelte magát, hogy el is ájult.

A 47 éves munkanélküli nőt vasárnap este rendőri kísérettel, a mentálhigiénés törvény alapján vitték kórházba egy londoni szállodából, ugyanis az 1983-ban kelt jogszabály lehetővé teszi mindazok kötelező szakorvosi kivizsgálását, akiknek mentális állapota ezt indokolja.

A The Sun korábbi beszámolója szerint a Britain's Got Talent című showműsor munkatársai hívták a rendőrséget, azzal, hogy a Boyle "furcsán viselkedik", és "kavart egy kis felfordulást". A nő azonban a kiérkező mentősök és rendőrök kíséretében, nyugodtan, önként, minden botrány nélkül szállt be a mentőautóba.

A műsor szóvivője akkor azt mondta: Boyle a szombati döntő után "fizikailag és érzelmileg kimerült", és orvosával egyetértésben úgy döntött, hogy néhány napot "pihenéssel" tölt.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×