eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Óriáshamburger 4800 kalóriával - nézze meg!

A világ legkövérebb nemzeteinek sorában előkelő helyen állnak az amerikaiak - és az elhízási mutatót nem fogja javítani a legújabb rekord sem: egy sportpályán ugyanis bemutatták az eddigi legtöbb, 4800 kalóriát tartalmazó hamburgert, amely a napi ajánlott mennyiség kétszerese.

A hatalmas hamburgerben van öt marhahússzelet, öt szelet sajt, sültkrumpli, csili, csípős zöldséges mártás, tejföl. Az egészségtudatosok kedvéért viszont tettek bele egy salátalevelet és két szelet paradicsomot is.

A michigani Fifth Third baseballstadionban a szervezők arra kérik a rajongókat, hogy menjenek és egyenek a burgerből, és azt ígérik, aki az egészet be tudja kebelezni, kap egy ingyenpólót.

"Ugyan különleges, nagy és bizarr, de jó az íze - mondta Scott Lane, a stadion csapatának, a Whitecapsnek az elnöke. - Biztos lesznek, akik olyan hülyék lesznek, hogy nekilássanak a zabálásnak."

A Fifth Third Burger, amely a stadion után kapta a nevét, háromszáz gramm zsírt tartalmaz, 744 milligramm koleszterint és tízezer milligramm nátriumot.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×