eur:
388.78
usd:
361.59
bux:
68076.75
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hét dalt énekelt 317 millióért egy milliárdoscsemete születésnapi partiján

Egymillió fontot - 316 millió forintnál is többet - fizetett Leona Lewis brit énekesnőnek John Caudwell, hogy fellépjen a lánya 21. születésnapjára rendezett ünnepségen. A milliárdos januárban, barátnője partijára Diana Rosst hívta meg.

Élete leghosszabb koncertjét adta Leona Lewis azon a partin, amit John Caudwell brit milliárdos adott 21. születésnapját ünneplő lánya tiszteletére. A The X Faxtor című tehetségkutató 2006-os nyertese hét számot énekelt a fellépésen, amelyen az ünnepelt, Libby, duettezhetett is vele.

Az énekesnő idén nem vállalhatott volna élő fellépést, mivel éppen második lemezén dolgozik, ám úgy döntött, John Caudwell kedvéért kivételt tesz. "Ez rengeteg pénz, a parti pedig nagyszerűen sikerült, mindenki nagyon jól érezte magát" - nyilatkozta a The Sun című bulvárlapnak egy neve elhallgatását kérő forrás.

"Olyan este volt ez, amit Libby sosem fog elfelejteni. Álomszerű az egész, azóta is erről beszél. Tudta, hogy valami meglepetés várja, de alig hitt a szemének, amikor Leona felsétált a színpadra. Mint a legtöbb vele egykorú lány, Libby is hatalmas rajongója az énekesnőnek. Ám míg a legtöbb rajongó csak hallgathatja a dalait, Caudwell lánya duettezhetett is vele" - tette hozzá a forrás.

Leona Lewis szóvivője elismerte, hogy az énekesnő fellépett egy privát ünnepségen, de részleteket nem volt hajlandó elárulni. A hírek szerint azonban a sztár egymillió fontot - körülbelül 317 millió forintnak megfelelő összeget - kapott a koncertért.

Nem spórol

John Caudwell híres arról, hogy világhírű énekesek fellépésével lepi meg szeretteit: januárban, barátnője születésnapi ünnepségére Diana Rosst hívta meg. Az üzletember tavaly 1,7 millió fontot fizetett Whitney Houstonnak, hogy vegyen részt egy londoni jótékonysági rendezvényen, idén májusra pedig Rod Stewartot szerződtette le.

Caudwell 1,6 milliárd fontos vagyonával Nagy-Britannia egyik leggazdagabb embere: az általa 1986-ban alapított mobiltelefon-forgalmazó társaság az Egyesült Királyság leggyorsabban növekedő cége lett. Õ hozta létre a Phone4U kereskedelmi céget is, amelynek egy részét 2003-ban 405 millió fontért adta el a Vodafone-nak, három évvel később pedig megvált a Caudwell Grouptól is, amelyért 1,46 milliárdot kapott.

Az 56 éves üzletember ma elsősorban a sérült gyerekeket támogató Caudwell Children jótékonysági szervezet irányításával foglalkozik.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×