eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör

A házvezetők rabolták ki Beckhaméket

A sztárházaspár angliai rezidenciáján dolgozó két házvezetőt tartóztatott le a rendőrség. Azzal gyanúsítják őket, hogy a Beckham-villából több értékes tárgyat loptak el és bocsátották áruba az interneten.

Victoria Beckham szülei fedezték fel, hogy lányuk és vejük személyes tárgyait árulják az interneten. Ellátogattak a Sabridgeworth-ben található több millió fontot érő villába, ahol meggyőződtek arról, hogy valóban hiányzik néhány tárgy.

A Daily Telegraph brit lap egy forrást idézve beszámolt arról, hogy olyan személyes tárgyakról van szó, amelyeket a sztárfocista és énekesnő felesége a külföldi útjaik során gyűjtöttek össze.

Mivel David Beckham jelenleg a Los Angeles-i Galaxy futballcsapatában játszik, feleségével és gyerekeivel Amerikában él. Ugyanakkor az angliai Sawbridgeworth-ben lévő villájukat is megtartották, ahol egy külön személyzet gondozza a hét hálószobás házat.

A helyi rendőrség egy ötvenes éveiben járó házaspárt tartóztatott le a lopással kapcsolatban. Az 56 éves nő és az 55 éves férfi a Beckham-villában dolgozik házvezetőként.

Junne és Eric Emmett azonban tagadja a vádakat. "Amiket a lapok írnak, csak kitalált információk" - nyilatkozta a férj.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×