eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Sarah Palin a pornófilmeseket is megihlette

Az Egyesült Államok elnökválasztási kampányának egyik szereplője felkeltette Hollywood figyelmét is. Az egyik filmgyár azt tervezi: felnőtteknek készít pornófilmet a republikánusok alelnökjelöltjéről, Sarah Palinról.

Az egyik legnagyobb Los Angeles-i pornóstúdió Sarah Palinhez hasonlító színésznőt keres, hogy az ötgyermekes politikusnőről készítsen filmet.

A sikeres jelentkező akár 3800 dollárt, azaz mintegy 700 ezer forintnak megfelelő összeget is kaphat a szerepért. A filmkészítők azt remélik, hogy a következő tíz napban megtalálják az alkalmas pornószínésznőt, és el is kezdhetik a forgatást.

A republikánus alelnökjelölt magánélete a kampány során gyakran foglalkoztatja a sajtót. Sarah Palin legidősebb gyermeke, Track Palin 19 éves, a legfiatalabb, Trig Paxson Van Palin pedig 2008. április 18-án, az alelnökjelölt kormányzósága idején született.

A születés előtti genetikai tesztek azt mutatták, hogy a gyermek Down-kóros, az asszony mégis megtartotta a babát, majd a szülése után három nappal visszatért a hivatalába dolgozni.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×