eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel

A gyilkos apa utolsó mondata: "a gyerekek örökre elaludtak, én felakasztom magam"

"A gyerekek örökre elaludtak, én pedig felakasztom magam" - mondta telefonon feleségének az a brit férfi, aki megfojtotta két kislányát, majd magával is végzett Southamptonban.

A 32 éves David Cass pénteken vitte el egy- és hároméves gyermekét a hétvégre válófélben lévő feleségétől, ám soha többé nem vitte vissza a kislányokat. A férfi szombat este felhívta feleségét, Kerry Hughest, és közölte vele, hogy megölte a 13 hónapos Isobelt és a hároméves Ellie-t.

A nő azonnal értesítette a rendőrséget, ám mire kiérkeztek, már nem tudtak segíteni, és a két gyermek holtteste mellett a férfit felakasztva találták meg az apa lakókocsijában.

A pár a közelmúltban döntötte el, hogy elválnak, ám a szakítás megviselte a férfit, aki ismerősei elmondása szerint depressziós lett. A 32 éves férfi attól tartott, hogy felesége új kapcsolatba kezd.

Főnöke kiemelte: az autószerelőként dolgozó David Cass már pénteken közölte, hogy nem megy be dolgozni, majd szombaton felmondott. "Azt mondta, hogy megviselt, és azon töpreng, hogy végleg feladja" - tette hozzá John Mayhew.

"Ez egy szörnyű tragédia. Imádta a gyerekeit, mindig róluk beszélt. Odaadó apa volt, mindent ez jelentett a számára" - emelte ki főnöke.

Címlapról ajánljuk
Szenvedélybeteg család harcaiban mindenki vesztes, de leginkább a gyermek

Szenvedélybeteg család harcaiban mindenki vesztes, de leginkább a gyermek

Nemcsak mentálisan, hanem egészségileg is súlyosan sérülhetnek azok a gyerekek, akiket szenvedélybeteg szülők nevelnek – mondta az InfoRádióban Frankó András. A családterapeuta szerint sokan elveszítik a gyermekkorukat az önhibáztatás és az óriási terhek miatt, melyeket a szenvedélybeteg szülők miatt kell hordozniuk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×