eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Teljesen elhagyja magát a türelmetlen Angelina Jolie

Egyre kibírhatatlanabbá válik az ikrekkel várandós Angelina Jolie. A színésznő egy francia kórházban várja, hogy végre megszülhesse gyermekeit.

Császármetszéssel hozza világra ikergyermekeit Angelina Jolie: a beavatkozásra kedden kerül sor a nizzai Lenval kórházban. Úgy tűnik, a színésznő egyre nehezebben viseli a várakozást, az amerikai In Touch Weekly című magazin beszámolója szerint legszívesebben már túllenne az egészen.

A kórház személyzetét a lap cikke szerint az első napokban elbűvölte Angelina Jolie kedvessége, a napok múltával azonban egyre borúsabb a színésznő hangulata. "Úgy érzi, a személyzet nem figyel rá eléggé: idegrohamot kap, ha csenget, és a nővér nem ér oda elég hamar" - magyarázta egy neve elhallgatását kérő belső forrás.

A színésznő állítólag ahhoz is ragaszkodott, hogy lazacot szolgáljanak fel neki ebédre, holott ilyen fogás természetesen nem szerepel a kórház menüjében. "Nem kérte, követelte. Az étel a Lenvalban nem túl jó, átlagos kórházi kaja, amiből biztosan elege lett. Így valaki kiment, vett lazacot, a konyhán pedig elkészítették neki" - tette hozzá a forrás.

Az informátor szerint Jolie reggelente már a szokásos tusolást sem ejti meg, egész nap csak heverészik az ágyában, telefonál, a számítógépével szöszmötöl vagy tévét néz, és csak akkor vidul fel, ha férje, Brad Pitt meglátogatja.

"Brad majdnem mindennap eljön hozzá kocsival vagy helikopterrel, és két-három órán át vele marad" - mondta a forrás, hozzátéve: a színésznő nagyon boldog volt, amikor párja a látogatásra magával vitte gyerekeiket is.

A Jolie-Pitt család májusban érkezett Franciaországba a cannes-i filmfesztiválra, majd a pár úgy döntött, hogy a színésznő ott szüli meg gyermekeit, így Angelina múlt héten befeküdt a nizzai kórházba.

Az ikrek népes családba érkeznek majd, a sztárpárnak ugyanis három örökbefogadott és egy közös gyermeke van: a kambodzsai Maddox, az etióp származású Zahara Marley, a vietnami Pax Thien, valamint Siloh Nouvel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×