eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Hamisítvány a sztárt mutató fotó

Teljességgel lehetetlen, hogy a lesifotósok fényképet készítsenek Angelina Jolieről abban a kórházban, ahová szülni ment, így a sztárról nemrég megjelent fotók hamisítványok.

Az egyik brit magazin fényképet közölt Angelina Jolieről és párjáról, Brad Pittről, a fotó a lap állítása szerint abban a kórházban készült, ahová a sztár nemrég bevonult, hogy életet adjon ikreinek.

A kórház szóvivője azonban azt közölte: intézményükben semmilyen körülmények között nem fényképezhették le a sztárokat, így a képek csak hamisítványok lehetnek.

Nadine Bauer, a dél-franciaországi Lenvan kórház munkatársa azt közölte: az intézmény ablakai olyan anyaggal vannak bevonva, amely lehetetlenné teszi, hogy azon keresztül fényképeket készítsenek a szobákról.

A hollywoodi sztár várhatóan augusztusban fog szülni, de mivel ikreket vár, már jelenleg is folyamatos ellenőrzés alatt áll a kórházban. Eddig állapota kielégítő, sem komplikációra, sem koraszülésre nem számítanak orvosai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×