eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

A szerencseszám: 13. alkalommal sikerült megszerezni a jogosítványt

Egy brit asszony 27 évnyi próbálkozás és 450 gyakorlati óra után szerezte meg jogosítványát. A 62 éves nagymama először 1981-ben vett vezetési órát.

Teresa Clarke nagyjából akkor kezdett vezetni tanulni, amikor Károly herceg házasságot kötött Dianával. Azóta húsz instruktort "fogyasztott el", nagyjából 15 ezer fontot (4,5 millió forint) költött a gyakorlásra, amely összesen 450 órát vett el az életéből.

A rengeteg munka ellenére tizenkétszer rúgták ki a vizsgán, a tizenharmadik alkalommal azonban átment. Mostantól a norfolki lakóknak kell rettegniük, hiszen az asszony ezen a vidéken él.

Mint mondta, oktatói azért szakítottak vele, mert egyszerűen katasztrofálisnak tartották, ahogy vezet, és azt is megunták, hogy rendre megbukik a vizsgákon.

A 62 éves nő, akinek két gyermeke és két unokája is van, elmondta: az első néhány bukása nagyon nagy csalódás volt, de elhatározta, hogy sosem fogja feladni, igenis megszerzi a jogosítványt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×