eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Gyorshajtási rekord az M3-as autópálya nyíregyházi szakaszán

Gyorshajtási rekordot mért a traffipax az M3-as autópálya új nyíregyházi szakaszán szerdán, ahol 214 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott egy autós.

A csúcstartó Audi vezetője természetesen a legnagyobb összegű bírságra számíthat, 150.000 forintot kell majd fizetnie büntetésként - mondta a nyírségi főkapitányság autópálya forgalomellenőrző és balesethelyszínelő alosztályának vezetője.

Páll Sándor alezredes tájékoztatása szerint az alosztály járőrei szerdán mindössze néhány órán át tartottak traffipaxos ellenőrzést a sztrádán, s 30 felvételt készítettek a megengedett 130 kilométeres óránkénti sebességet jelentősen túllépőkről.

A fotókon szereplő autók vezetői 160 feletti sebességgel hajtottak az M3-as nyíregyházi részén, s a rendőrségtől a fénykép mellé természetesen megkapják a közigazgatási bírságról szóló értesítést a befizetési csekkel együtt.

Szabolcsban a legtöbb balesetet minden negyedik-ötödik balesetet a gyorshajtók okoznak az évi mintegy 1.200 karambolból.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×