eur:
401.58
usd:
367.12
bux:
74227.91
2024. október 11. péntek Brigitta

Horror az áruházban: agyoncsapta a sorban előtte állót

A helyszínen belehalt sérülésébe egy férfi Nagy-Britanniában, akit egy áruházi sorban állás közben kialakult vita során ütött le egy másik ember.

Sorban állás közben veszítette életét egy brit férfi, miután egy kirobbant vita közben egyszerűen bemostak neki egyet. Az 57 éves vásárló London Merton városrészében, egy Sainsbury's áruházban akart bevásárolni.

A többi vásárló, köztük kisgyermekek is megdöbbenve nézték végig a jelenetet, amint a férfi egy ütéstől összeesik, és a földre zuhan. Körülötte vértócsa alakult ki.

A férfi, aki egy ötéves kislányt hagyott maga után, úgy beverte a fejét a padlóba, hogy sérülése végzetes volt. A közeli kórházba szállították, de életét már nem lehetett megmenteni.

Az áruház ügyfélszolgálatának egyik munkatársa elmondta: a férfi orrából is ömleni kezdett a vér, de miután a földre került, elveszítette az eszméletét.

Címlapról ajánljuk
Van egy érdekes záradék Jürgen Klopp Red Bull-szerződésében

Van egy érdekes záradék Jürgen Klopp Red Bull-szerződésében

Inkább megdöbbenést, mint megértést váltott ki a német szurkolók körében Jürgen Klopp hirtelen váltása: januártól a Red Bull osztrák energiaital-vállalatnál a nemzetközi futballhálózat stratégiai sportigazgatója lesz. Ugyanakkor nem kizárt, hogy mindez csak egy lépés "álmai állása" felé.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×