eur:
401.39
usd:
366.92
bux:
74216.64
2024. október 11. péntek Brigitta

Beckham tíz helyet javított a legbefolyásosabb hírességek listáján

A Forbes amerikai magazin nyilvánosságra hozta a legbefolyásosabb hírességek tízes listáját, aminek élén egy műsorvezető áll. A top 10-be bekerült Hollywood álompárja, Angelina Jolie és Brad Pitt is. David Beckham a 15.-ről az 5. helyre ugrott, talán mert 2007-ben közel 8 milliárd forintnak megfelelő dollárt gyűjtögetett.

A showműsorvezető Oprah Winfrey, a golfozó Tiger Woods, és Angelina Jolie hollywoodi színésznő - a Forbes magazin idei listája szerint ők a 3 legbefolyásosabb híresség a világon.

A magazin szerkesztősége több szempontot vett figyelembe, amikor összeállította a tízes listát. Számításba vették a hírességek múlt évi keresetét, azt, hogy hányszor szerepeltek címlapokon, mennyire keresettek az interneten, hányszor tűnnek fel újságok híreiben, és milyen gyakran említik őket a televízióban és a rádióban.

Oprah Winfrey, akinek talk sow-ját hetente 30 millióan nézik, megőrizte tavalyi első helyét. Az Amerika nagyasszonyának is nevezett színesbőrű tévés személyiség 2007-ben 275 millió dollárt, vagyis közel 44 milliárd forintot keresett - többet, mint a világ legjobban fizetett sportolója, a golfzseni Tiger Woods.

Érdekesség, hogy David Beckham a tavalyi 15.-ről az 5. helyre tornázta fel magát, valószínűleg azért, mert 2007-ben közel 8 milliárd forintnak megfelelő dollárt vághatott zsebre. A focista felesége, Victoria a lista 50. helyét csípte el.

A tízbe sikerült kerülnie a Harry Potter-könyvek szerzőinek, JK Rowlingnak is, aki ugyan többet keresett Beckhamnél, de kevesebbet szerepelt a címlapokon és a hírekben, így csak a 9. helyet szerezte meg.

A szülni készülő Angelina Jolie a 3. a listán, míg kedvese, Brad Pitt a 10. Sikerült bekerülni a legjobbak közé Beyonce Knowles énekesnőnek (4.), Johhny Depp színésznek (6.), Jay-Z amerikai rappernek (7.), valamint a Police zenekarnak, ami a 8. helyet szerezte meg.

Címlapról ajánljuk
Van egy érdekes záradék Jürgen Klopp Red Bull-szerződésében

Van egy érdekes záradék Jürgen Klopp Red Bull-szerződésében

Inkább megdöbbenést, mint megértést váltott ki a német szurkolók körében Jürgen Klopp hirtelen váltása: januártól a Red Bull osztrák energiaital-vállalatnál a nemzetközi futballhálózat stratégiai sportigazgatója lesz. Ugyanakkor nem kizárt, hogy mindez csak egy lépés "álmai állása" felé.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×