eur:
399.27
usd:
363.79
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Robbanás egy felsőzsolcai családi házban - képgaléria

Vezetékes gáz okozta robbanás történt a Borsod megyei Felsőzsolcán hétfőre virradóra egy családi házban, személyi sérülés nem történt - közölte a miskolci tűzoltóság szóvivője.

Bódi Zoltán elmondta: éjfél után pár perccel erős robbanásra riadtak fel Felsőzsolcán a Hunyadi úti lakók.

Egy körülbelül 60 négyzetméteres, felújított vályogházban történt a detonáció, amely megrongálta annak tetőszerkezetét és falait.

A vezetékes gáz okozta robbanást az egész épületre kiterjedő tűz követte, a lángokat a riasztott tizenkét miskolci tűzoltó rövid idő alatt eloltotta - tette hozzá.

A légnyomás több más szomszédos lakóházban is üvegkárokat okozott. Tűzvizsgálati eljárás indult az ügyben, mivel az elsődleges információk alapján felmerült a szándékos tűzokozás gyanúja.

A szóvivő arról is beszámolt, hogy a rendőrség keresi azt a középkorú férfit, a lakás tulajdonosát, aki a robbanás időszakában a házban egyedül tartózkodott, a tűzoltók kiérkezéséig azonban elhagyta a helyszínt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

A demokrata elnökjelölt, Kamala Harris újabb javaslatot tett az egészségügyi ellátás kiterjesztésére, ezúttal az otthoni idősgondozás területén. Az alelnök a "gondozási gazdaság" fellendítését és az egészségügyi költségek csökkentését célzó erőfeszítései részeként ismertette tervét az ABC "The View" című műsorában adott interjújában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×