INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Új házat kell vennie a sztárfocistának, hogy visszafogadja felesége

Infostart / InfoRádió
Új házat kell vennie a Chelsea angol válogatott futballistájának, Ashley Cole-nak, mert felesége azt gyanítja, hogy a labdarúgó hitvesi ágyukban is megcsalta őt.

A költözés az egyik feltétele volt Cheryl Cole-nak, a Girls Aloud együttes énekesnőjének férje felé, hogy megbocsásson neki, és visszafogadja őt. A 24 éves sztár ugyanis attól tartott, hogy Surrey-ben lévő luxusotthonukban is megcsalta őt férje, és ezzel "tönkretette" hitvesi ágyukat.

Emellett a Chelsea focistájának meg kellett ígérnie, hogy nem megy többet barátaival nyaralni felesége nélkül, és az éjszakázást is befejezi.

A 24 éves énekesnő a hűtlenséggel vádolt férje tudtára adta: ez az utolsó esélye, ha még egyszer megcsalja, vagy felrúgja a szigorú házirendet, beadja a válópert.

Január végén egy 22 éves fodrásznő, Aimee Walton állt elő azzal a történettel, hogy a december 8-i Sunderland elleni mérkőzés után ismerkedett meg a futballistával egy londoni bárban, majd szeretkeztek Ashley Cole egyik barátjának a házában.

A nő később azt mondta, hogy terhes lehet a labdarúgótól, és amikor ezt a labdarúgó tudtára hozta, képviselője révén pénzt ajánlott neki, hogy vetesse el a magzatot.

Később egy másik nő, a 23 éves modell, Brooke Healy is azt állította, hogy a londoni csapat 2006-os karácsonyi bulija után ismerkedett meg a hátvéddel, és az egész éjszakát együtt töltötte Ashley Cole-lal egyik barátja házában.

A botrány kitörése után Cheryl Cole elköltözött férjétől, de egy hónap után megbocsátott neki, és úgy döntött, végül kap még egy esélyt.

A címlapról ajánljuk