INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Mellei mentették meg a modellt a börtöntől

Infostart / InfoRádió
Hatalmas kebleinek köszönhetően menekült meg a börtöntől egy japán modell. A bíróság ugyanis kénytelen volt elismerni: ilyen mértekkel képtelenség lett volna átfurakodni egy kicsiny lyukon.

Serena Kozakura bikiniket bemutató modell, aki foglalkozásához méltóan méretes keblekkel rendelkezik - és ez lett az ő nagy szerencséje.

A 38 éves modellt ugyanis azzal vádolta meg egy férfi, hogy féltékenységi rohamában lyukat rúgott a lakása faajtajába, bemászott rajta, és összetörte a berendezést.

A tokiói bíróságnak azonban elég volt megtekinteni a lyukat, valamint a modell 110 centiméteres mellbőségét ahhoz, hogy kimondhassa az ítéletet: ilyen méretekkel egy ekkora résen képtelenség átbújni. A vádat így ejtették.

"Korábban gyűlöltem a testemet, de most a melleim mentettek meg a börtöntől" - nyilatkozta a tárgyalás után a 38 éves modell, aki korábban is váltig állította, hogy vádlója maga ütötte a lyukat az ajtón.

Az ügynek nagy teret szentelt a japán sajtó, az Asahi kiadó meg is hívta a modellt, hogy bemutathassa: nem fér át a lyukon.

A címlapról ajánljuk