INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Tízszer szúrta meg az anyukát 15 éves lány

Infostart / InfoRádió
Életfogytiglani börtönbüntetés vár arra a 15 éves brit lányra, aki ittasan és bekábítószerezve megölt egy kisgyermekes anyát.

Jordan Jobson kokainozott, sört, valamint vodkát ivott, majd egy 20 centiméteres késsel leszúrta a 18 éves Samantha Madgint egy vita hevében tavaly augusztusban.

A nézeteltérés két társaság között alakult ki egy szórakozóhelyen, és a kisgyermekes anya megpróbálta békíteni a feleket, amikor leszúrták. A 15 éves támadó tízszer szúrta meg a késsel a nőt, akinek két hónappal korábban született fia.

A newcastle-i bíróságon hétfőn bűnösnek találták emberölés vádjában Jordan Jobsont, aki életfogytiglani büntetést kaphat. Ítéletét egy hónap múlva hirdetik ki.

Az áldozat családja és barátai az "Igazságot Samnek" szlogent skandálta, míg a vádlottnak a "Rohadj meg a pokolban!" feliratú táblát mutatták.

"Amíg a politikusok nem adnak szabad kezet a rendőrségnek és a bíróságnak, a helyzet csak rosszabb lesz" - mondta Samantha Madgin anyja, Alison, aki reméli, hogy a gyilkos egész hátralévő életét börtönben tölti.

A címlapról ajánljuk