eur:
395.64
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Leégett egy ház Dunakeszin - galéria

Tizenegy vízsugárral sikerült eloltani szombat hajnalban, 1 óra után azt a tüzet Dunakeszin, mely előző este lobbant lángra egy családi házban - mondta Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.

A 80-100 négyzetméteres, tetőtér-beépítéses családi ház teljes területén, a földszinttől a tetőtérig pusztító tüzet, melyet időközben 4-esről 2-es fokozatúnak minősítettek át, 80 tűzoltó oltotta, akik 22 gépjárművel érkeztek a helyszínre. Azért volt szükség ilyen nagy erőkre, mert a ház vízhiányos környezetben található.

A ház födémszerkezete teljesen átizzott. Az épületből több robbanás hallatszott, feltehetően PB-gázpalackok robbantak fel.

A tűznek egy sérültje van, a ház tulajdonosa, aki az arcán szenvedett másodfokú égési sérüléseket, és füstmérgezés gyanúja is fennáll esetében. Õt a mentők kórházba szállították. A tűz oka egyelőre ismeretlen.

Az égő ház szomszédságában négy épület szélébe kaptak a lángok, de ezeket a házakat a tűzoltóknak sikerült megvédeniük.

Az égő családi ház udvarán nagy mennyiségű hulladék volt, mely szintén meggyulladt.

Szombat hajnalban, a tűz eloltását követően utómunkálatok folynak, melyek előreláthatólag hosszabb időt vesznek igénybe, ezért a tűzoltók várhatóan még szombat délelőtt is a helyszínen lesznek - mondta el Molnár Péter tűzoltósági szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×