eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Támadják az ötszörös Grammy-győztest: "ez a keményen dolgozók arculcsapása"

Alaposan felkavarta a kedélyeket Amy Winehouse öt Grammy-díja. A legkeményebb szavak azonban nem várt helyről érkeztek: attól a Natalie Cole-tól, aki bejelentette, hogy a brit énekesnő nyert Az év felvétele díjat. Az amerikai énekesnő ugyanis közölte: helyteleníti, hogy az elismerésekkel tulajdonképpen szentesítik Amy Winehouse kábítószeres botrányait.

Hatalmas sikert aratott Amy Winehouse a vasárnapi Grammy-gálán, hiszen a hat kategóriában jelölt brit énekesnő öt díjat söpört be, ami hatalmas lökést adhat amerikai karrierjének.

Más kérdés, hogy alig pár perccel a gálát követően éppen az kritizálta a gálát vízumproblémái miatt Nagy-Britanniából követő énekesnőt, aki - virtuálisan - átadta neki az egyik legfontosabb, Az év felvételéért járó díjat.

"Kiemelkedő tehetség, de nem értek egyet azzal, hogy a Grammy-díjakkal most támogatást kap. Szerintem rossz üzenet, hogy kábítószeres bódultsága közepén ennyi kategóriában jelölték" - fakadt ki Natalie Cole, majd így folytatta: "A keményen dolgozó művészek arculcsapása a díjat olyas valakinek ítélni, akinek fogalma sincs arról, micsoda kincs birtokosa".

Márpedig a nyolcszoros Grammy-győztes énekesnő tudja, miről beszél, hiszen a nyolcvanas években ő is megküzdött a heroinnal és a kokainnal, és hosszasan időzött különböző elvonókúrákon.

"Huszonöt éve vagyok a szakmában, öt évet áldoztam az életemből a kábítószerekre és majdnem belehaltam. Így nagyon bánt, hogy szinte piedesztálra emelünk egy hasonló helyzetben lévő embert. Amynek rendbe kell hoznia az életét és magáévá kell tennie a szakmai alapokat. Ha ezt nem teszi meg, veszíteni fog. Az elvonókúra nem vicc. Én fél évet töltöttem el ott" - tette hozzá a jazzlegenda Nat King Cole lánya.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×