eur:
389.57
usd:
363.48
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A házban a piszkavasas gyilkos szelleme kísértett

Az önkormányzattól kapott pénzt egy brit nő arra, hogy a házából kiűzzék a rossz szellemeket. Sabrina Fallon azért fordult ördögűzőhöz, mert furcsa dolgok történtek az otthonában, és attól tartott, hogy a gyerekeinek is baja eshet.

Furcsa zajokat hallott padlásán, majd különös jelenségeket tapasztalt otthonában Sabrina Fallon: anélkül csapódtak be az ajtók, hogy bárki hozzájuk ért volna, máskor átlebegett a nappalin egy fürdőköpeny, de feltűnt egy kislány szelleme is a lépcsőfordulóban.

A fura hangok miatt egy nap a nő úgy döntött, hogy kihívja a rendőrséget, hátha azok kiderítik, hogy betörő járkál a házban. A járőrök azonban semmit nem találtak, de viccből odavetették Sabrinának: lehet, hogy szellemek csapnak zajt a padláson.

A 23 éves Sabrina Fallon tavaly júniusban költözött be férjével és két kislányával a peterlee-i házba, decemberre pedig már annyira tartott a szellemektől, hogy felhívott egy ördögűzőt, Suzanne Hadwint.

A nő első alkalommal - anélkül hogy saját maga látogatást tett volna Fallonéknál - megállapította, hogy a házban egy férfi kísértete él.

Suzanne felhívott minket aznap este és azt mondta: egy dühös férfi szelleme van a házban, aki a kisebbik lányomat, a csak 16 hónapos Amy-t akarja megkaparintani. Borzasztó volt. Suzanne nem is tudta, hogy két gyermekem van, a nevükről nem is szólva - mondta Sabrina Fallon, aki azt is megtudta az ördögűzőtől, hogy a családját kísértő férfit Peternek hívják.

Brutális gyilkosság

Időközben Sabrina 24 esztendős férje, Martin, aki feladta munkáját, hogy a családjára vigyázhasson, megtudta, hogy a házban, amelyet megvásároltak, ötven évvel korábban gyilkosságot követtek el. Egy férfi állítólag a lépcsőfordulóban agyonverte feleségét egy piszkavassal, azután felakasztotta magát.

Ez volt az a pillanat, amikor Sabrina Fallon úgy döntött: személyesen is találkozni akar Suzanne Hadwinnel, aki 120 fontot (csaknem 43 ezer forintot) kért azért, hogy kiűzze a gonosz lelket a házból. Mivel a családnak nem volt ennyi pénze, a fiatal anyuka az önkormányzathoz fordult, ahol beleegyeztek, hogy az ár felét állják.

December 27-én Suzanne Hadwin elvégezte a szertartást, a családot pedig azóta nem zargatták a gonosz lelkek.

A helyi önkormányzatnál megerősítették, hogy pénzt adtak a kétségbeesett nőnek, majd azzal védekeztek: ha szükségszállásra küldték volna a családot, az az egyszeri 60 font helyett naponta 40-be (14 ezer forintba) került volna az adófizetőknek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×