eur:
387.61
usd:
356.93
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Pikáns fordulat Diana ügyében: esténként más bújt a kérő ágyába

Mohamed al-Fayed nemcsak Diana hercegnőt, hanem saját fiát, Dodit is lehallgatta - hangzott el a néhai walesi hercegnő halálának körülményeit vizsgáló esküdtszék előtt.

Kelly Fisher, Dodi al-Fayed korábbi barátnője azt állította, hogy Mohamed al-Fayed lehallgatta fia telefonjait.

Az egykori modell a bíróság előtt bemutatta egy beszélgetés felvételét, amely közte és Dodi al-Fayed között zajlott nem sokkal az 1997-es párizsi baleset előtt.

A férfi nem akart valamit elmondani neki, ezért a 39 éves Kelly Fisher visszakérdezett: "csak nem attól tartasz, hogy apádhoz hasonlóan én is lehallgatlak?"

A nő az esküdtszék előtt kiemelte, hogy Dodi al-Fayed nem tagadta ezt az állítást, vagyis - Kelly Fisher szerint - tisztában volt azzal, hogy apja lehallgatja.

Az egykori modell arról is beszélt, hogy Dodi al-Fayed még vele töltötte az éjszakákat, miközben napközben Diana hercegnő elcsábításán fáradozott.

Kelly Fisher össze is veszett Dodi al-Fayeddel, mikor meglátta az újságokban azt a képet, amelyen a férfi a hercegnőt csókolja, ugyanis állítása szerint ekkor még jegyben jártak.

"Elvitted hajókázni Korzikára, Szardíniára, vagy bárhova. Engem nem! Miért nem engem vittél magaddal? Korábban azt mondtad, még csak nem is szereted, most pedig már igen. Miért? Csak azért, mert ő Diana hercegnő?" - emlékezett vissza egy vitára a 39 éves nő.

Dodi al-Fayed ugyanakkor azt állította, már tíz héttel korábban szakítottak, ezt követően ment el nyaralni Diana hercegnővel.

A vizsgálatot Dodi apja, Mohamed Fayed kezdeményezte, mert úgy véli: fiát és annak barátnőjét a brit titkosszolgálat ölette meg a királyi család kezdeményezésére, mert nem akarták, hogy a brit uralkodóház egykori tagja egy muzulmán férfi felesége legyen.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×