INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Sokba került a három szerelmes éjszaka a hollywoodi szupersztárnak

Infostart / InfoRádió
Lelepleződött a "nagy szerelem": a Spice Girls énekesnője, Mel B mindössze háromszor feküdt le Eddie Murphyvel, ez azonban bőven elegendő volt ahhoz, hogy teherbe essen tőle.

Hollywood egyik legrosszabb ízű pereskedését folytatta Mel B Eddie Murphyvel, hogy rákényszerítse a sztárt: ismerje el sajátjának közös gyermeküket. Egy családi barát szerint azonban minden csak a pénzről szólt.

"Mel azt mondta: nem okoz több bajt, ha Eddie megvesz neki egy 9 millió dolláros házat Malibuban, és 18 éven keresztül gondoskodik arról, hogy ne legyenek anyagi gondjai" - állítja a név nélkül nyilatkozó bennfentes, aki szerint lehet, hogy az énekesnő szerelmes volt a színészbe, de ez fordítva biztosan nem igaz.

Az sem igaz, amit az énekesnő állított, hogy együtt éltek. "Ez aztán nem volt egy szenvedélyes kapcsolat; csak háromszor feküdtek le egymással" - tette hozzá a forrás, aki szerint Murphy nem hitte, hogy Mel tőle esett teherbe, hiszen az énekesnő megesküdött, hogy fogamzásgátló tablettát szed.

Mióta pedig kiderült, hogy tényleg ő a most kilenc hónapos Angel apja, meggyőződése, hogy az énekesnő direkt esett teherbe, mert így akarta őt megfogni. A jól értesült forrás szerint Mel már az első perctől kezdve mindenkinek azt mondta, hogy össze fognak házasodni.

"Kétségbeesetten próbálta utánozni Victoria Beckhamet, és egy ugyanolyan híres sztárt fogni férjnek, mint amilyen David. Eddie élete legnagyobb hibáját követte el, amikor járni kezdett vele, és ezt élete végéig bánni is fogja" - tette hozzá.

A címlapról ajánljuk