eur:
393
usd:
367.37
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Sokba került a három szerelmes éjszaka a hollywoodi szupersztárnak

Lelepleződött a "nagy szerelem": a Spice Girls énekesnője, Mel B mindössze háromszor feküdt le Eddie Murphyvel, ez azonban bőven elegendő volt ahhoz, hogy teherbe essen tőle.

Hollywood egyik legrosszabb ízű pereskedését folytatta Mel B Eddie Murphyvel, hogy rákényszerítse a sztárt: ismerje el sajátjának közös gyermeküket. Egy családi barát szerint azonban minden csak a pénzről szólt.

"Mel azt mondta: nem okoz több bajt, ha Eddie megvesz neki egy 9 millió dolláros házat Malibuban, és 18 éven keresztül gondoskodik arról, hogy ne legyenek anyagi gondjai" - állítja a név nélkül nyilatkozó bennfentes, aki szerint lehet, hogy az énekesnő szerelmes volt a színészbe, de ez fordítva biztosan nem igaz.

Az sem igaz, amit az énekesnő állított, hogy együtt éltek. "Ez aztán nem volt egy szenvedélyes kapcsolat; csak háromszor feküdtek le egymással" - tette hozzá a forrás, aki szerint Murphy nem hitte, hogy Mel tőle esett teherbe, hiszen az énekesnő megesküdött, hogy fogamzásgátló tablettát szed.

Mióta pedig kiderült, hogy tényleg ő a most kilenc hónapos Angel apja, meggyőződése, hogy az énekesnő direkt esett teherbe, mert így akarta őt megfogni. A jól értesült forrás szerint Mel már az első perctől kezdve mindenkinek azt mondta, hogy össze fognak házasodni.

"Kétségbeesetten próbálta utánozni Victoria Beckhamet, és egy ugyanolyan híres sztárt fogni férjnek, mint amilyen David. Eddie élete legnagyobb hibáját követte el, amikor járni kezdett vele, és ezt élete végéig bánni is fogja" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×