eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Halálra gázoltak egy gyalogost Székesfehérvár közelében

Elgázolt egy személyautó egy gyalogost vasárnap a 8-as főúton, Székesfehérvár közelében, az elgázolt férfi a helyszínen meghalt. A a baleset helyszínén még három autó is ütközött, a járművekben nem sérült meg senki - közölte a rendőrség.

A baleset az első információkkal ellentétben nem Székesfehérvár belterületén, hanem a helységtáblától mintegy 100 méterre történt, a már közvilágítás nélküli útszakaszon. A gázoló személygépkocsi Várpalota irányába a külső sávban haladt, s ott lépett elé az úton áthaladni akaró gyalogos - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szabó Katalin tájékoztatása szerint a gázolást észlelve, az út belső sávjában haladó másik autós fékezett, balra rántotta a kormányt, és nekiütközött egy szemből érkező kocsinak, majd az ütközés erejétől megpördült, és egy másik gépkocsival is ütközött. A hármas karambolban senki nem sérült meg.

Az érintett útszakaszon Várpalota irányába, a helyszínelés idején, egy sávon halad a forgalom. A rendőrségi sajtóreferens tájékoztatása szerint már takarítják az úttestet, és rövidesen mindkét sávon megindulhat a forgalom.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×