eur:
389.66
usd:
361.98
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Nicole Kidman szárnyal a boldogságtól

Nicole Kidman szerint fantasztikus érzés, hogy legújabb filmjére, Az arany iránytűre nyugodtan elviheti gyermekeit, így most már ők is tudják, hogy anyjuk híres ember.

Igazán boldoggá tette Nicole Kidmant legújabb filmje, Az arany iránytű, hiszen a fantasy-filmre nyugodtan elviheti fogadott gyermekeit is, akik így hirtelen rájöttek, hogy anyjuk híres színésznő.

"Most nyugodtan azt mondhatom a gyermekeimnek, az unokaöcséimnek és húgaimnak: 'Gyertek, nézzétek meg a filmemet!'" - nyilatkozta az ausztrál színésznő.

"Ez új élmény számomra, mert eddig általában azt kellett javasolnom a szüleiknek: 'Bármit is tesztek, ne engedjétek, hogy megnézzék a filmem!'" - mondta Nicole Kidman.

Az egyes hírek szerint első saját gyermekét váró színésznőnek két örökbe fogadott gyereke van, a 14 éves Isabella és a 12 éves Conor.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?

Finis - Sok politikus lesz ma az utcán

Délután négy órakor lejár az ajánlásgyűjtési és jelöltállítási határidő az egyéni jelölteknél a június 9-ei önkormányzati választásra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×