eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

"Figyelj, én egy kedves srác vagyok"

Egyáltalán nem bánja a jófiú szerepkört Tom Hanks. Az Oscar-díjas amerikai színész saját bevallása szerint ő a magánéletében is kedves fickó, így nem áll tőle távol a filmjei miatt róla kialakult imidzs.

Tom Hanks saját bevallása szerint egyáltalán nem bánkódik amiatt, hogy Hollywoodban immár hosszú évek óta ő az ügyeletes jófiú.

A Forrest Gump és több más film sztárja szerint azért nincsenek gondjai, mert ő a magánéletében is ugyanolyan, mint a vásznon.

"Nem kétséges, hogy az imidzsem minden szerepemben elkísér. Figyelj, én egy kedves srác vagyok. Ilyen a rólam kialakított kép. Ezt nem törölhetem ki az emberek agyából" - jelentette ki egy interjúban.

Tom Hanks állítja: megbecsültségének egyik oka a nagyon szigorú munkamorálja. "Mindez abból fakad, hogy én akkor is tisztelem a többi embert, ha éppen nem szeretem valamelyiket. Mindig önmagamat adom, de ezt elvárom másoktól is" - jelentette ki az amerikai színész.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×