eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Egyre borzalmasabb titkok derülnek ki a sorozatgyilkosról

Nagy-Britanniában emberi maradványokat találtak annak a férfinak a korábbi otthonában, aki a hatóságok szerint tizenegy fiatal lányt gyilkolt meg az országban.

A 61 éves Peter Tobon jelenleg életfogytig tartó börtönbüntetését tölti egy lengyel diáklány megerőszakolásáért és meggyilkolásáért.

A 23 éves Angelika Kluk abban a glasgow-i templomban vállalt takarítást, ahol a férfi karbantartóként dolgozott.

A nyomozás során kiderült, hogy a lány halála előtt súlyos fejsérüléseket szenvedett, és számos szúrt sebet is találtak a testén. A gyilkos betömte a lány száját, megkötözte a kezeit, megerőszakolta, majd holttestét a székesegyház padlója alá rejtette.

A rendőrség feltételezése szerint Peter Tobin tíz másik fiatal lány haláláért is felelős.

A hatóság ezért megkezdte az átkutatását azoknak az ingatlanoknak, ahol a férfi korábban élt.

A törvényszéki szakértők egy kenti kertben elásva emberi maradványokra bukkantak. A rendőrség egyelőre nem tudta megerősíteni, hogy az 1991-ben eltűnt 18 éves Dinah McNicol holttestéről van-e szó.

Peter Tobint meggyanúsították azzal is, hogy 16 évvel ezelőtt megölt egy mindössze 15 éves lányt. Vicky Hamilton DNS-mintáját megtalálták ugyanis egy késen, amely a férfi korábbi, Edinburgh környéki otthonában bukkant elő.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×