eur:
391.05
usd:
366.08
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Eddig nem látott szívszorító képek John Lennon utolsó napjairól

A napokban jelenik meg Allan Tannenbaum fotóművész új könyve, mely a legendás zenész, John Lennon és felesége New York-i életéről készített képeket tartalmazza. A John és Yoko: egy New York-i szerelmi történet című könyvben igazi ritkaságokat láthatnak az érdeklődők.

Több napot töltött együtt John Lennonnal és feleségével, Yoko Onóval New Yorkban Allan Tannenbaum fotóművész 1980 novemberében, alig egy hónappal az egykori Beatle halála előtt.

John Lennon és Yoko Ono öt évnyi elzárkózás után ekkortájt léptek ismét a nyilvánosság elé, elkészítve a Double Fantasy című lemezt. Allan Tannenbaum új könyve ebből az időszakból tartalmaz számtalan, eddig nem látott fényképet, melyeket Ön is megtekinthet, ha ide kattint!

Yoko Ono nemrég egy interjúban egyébként azt mondta: John Lennon életébe került, hogy látni akarta a kisfiát, ezért hazasietett a stúdióból ahelyett, hogy elment volna egy étterembe vacsorázni.

Az 1980. december 8-ai gyilkosságról még ma is gyakran kérdezik az asszonyt, aki elmondta: az javasolta John Lennonnak, egyenek valamit, mielőtt hazamennek. Õ azonban még ébren szerette volna látni a kisfiát, Seant, ezért a stúdióból egyenesen hazamentek.

"Az utolsó, amit mondott, az volt, hogy látni szeretném Seant" - emlékezett vissza Yoko Ono, aki elmondta azt is, hogy azon a végzetes éjszakán képtelen volt elmondani a gyermeküknek, mi történt az apjával a Dakota ház előtt.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×