eur:
389.68
usd:
362.02
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kiderülhetnek McCartney titkai, ha nem enged

Ultimátumot adott Paul McCartney-nak válófélben lévő felesége: Heather Mills azt követeli, hogy a zenész kösse meg vele az 50 millió fontos válási egyezséget, különben bíróság elé viszi az ügyet.

Heather Mills múlt csütörtökön még teljesen biztos volt abban, hogy győzött, vagyis rákényszerítette Paul McCartney-t, hogy kössön vele egyezséget a válásról peren kívül.

Az egykori Beatle ügyvédi stábja azonban még öt nappal később sem jelentették be a megegyezést, így Heather Mills eldöntötte: háborúba megy.

Ultimátumot adott férjének: ha nem sikerül megállapodni, bíróság elé viszi az ügyet, ahol aztán beszámol majd mindenről, amiért házasságuk tönkrement.

Az egykori modell emlegetni kezdte azt is, hogy magának követeli majd közös gyermekük, Beatrice felügyeleti jogát és magával viszi a kislányt az Egyesült Államokba, Paul McCartney pedig éppen ettől tart a legjobban.

Heather Mills meg van győződve arról, hogy több pénzt kap, ha bíróság dönt a vagyonmegosztásról, és Beatrice-nek sem tesz jót, ha szülei a nyilvánosság előtt küzdenek majd az igazukért.

Jogi tanácsadói szerint, ha Paul nyilvános háborút akar, megkaphatja - mondta Heather Mills egyik ismerőse.

A megegyezés már-már megszületett az elmúlt hetekben, McCartney és válófélben lévő neje azonban nem tudott megegyezni annak részleteiről. Míg a nő ragaszkodott hozzá, hogy maradjon meg a joga beszélni arról, mi történt házasságuk három éve alatt, a zenész ezt megtiltotta volna.

Éppen ezért lehet veszélyes Sir Paul számára, ha nem fogadja el Heather Mills ultimátumát: a bíróság előtt ugyanis a nő nyilván együttélésük minden nehézségéről beszámol majd.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×