eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Egy szupermodell miatt rángatta a vécébe férjét a sztárénekesnő

Hatalmas botrány tört ki a napokban az egyik londoni áruházban, amikor az utóbbi időben kábítószeres botrányairól elhíresült tehetséges énekesnő, Amy Winehouse észrevette, hogy férje egy szupermodellel beszélget.

Blake Fielder-Civil elkövette azt a hibát, hogy az egyik londoni áruházban beszélgetésbe elegyedett Lily Cole brit szupermodellel.

A férfi az utóbbi időben a kábítószerek és az ital miatt finoman fogalmazva is kissé bizonytalan lelkivilágú felesége, az énekesnő Amy Winehouse ezt látva megragadta párját és az egyik vécébe rángatta.

A mosdóban aztán mintegy húszperces, meglehetősen heves vitába keveredett a pár. "Blake és Lily már jó ideje meglehetősen elmélyülten beszélgettek, amikor Amy megérkezett" - mesélte az egyik szemtanú.

"Amy teljesen kiborult, amikor meglátta őket együtt, megragadta Blake-et és berángatta a vécébe, hogy számon kérje. Amy üvöltözött vele és azt kérdezte, mit művelt Lilyvel" - folytatta a szemtanú.

Blake Fielder-Civil természetesen megpróbálta kimagyarázni magát, ám Amy Winehouse nem hallgatott rá. "A vécére váró vendégek tátott szájjal hallgatták a jelenetet. A jelek szerint a házasságukat csak egy hajszál tartja össze" - tette hozzá a forrás.

Ami a szakmát illeti, Amy Winehouse-t legutóbb a sikeresen visszatért Prince kérte fel egy közös munkára minnesotai otthonába. Az énekes egyetlen dolgot kért Amy Winehouse-tól: ha lehet, a férjét ne vigye magával...

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×