eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

A YouTube "haszna": majdnem agyonverték a buli házigazdáit

Egy fiatalt mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni, apját pedig törött orral kezelni, mert mintegy száz hívatlan vendég jelent meg egy angliai születésnapi házibulin, amelyről felkerült egy meghívó videó a YouTube portálra.

A csendes Chippenham városkában Christopher Worthy 16. születésnapját szerette volna megünnepelni mintegy negyven barátjával a családi házban, arra azonban nem számított, hogy ennyire emlékezetes lesz az esemény.

Szombat este hét óra felé a szülők legkisebb fiukkal együtt vacsorázni mentek, és azt tervezték, hogy csak 9 felé mennek haza, és felvonulnak az emeletre, az alsó szinten pedig nyugodtan bulizhatnak a fiatalok.

Nyolc felé azonban a szintén a háznál maradt legidősebb testvér, a 18 éves Stephen felhívta a szüleit, hogy siessenek haza, mert baj van. Hazaérve rengeteg hívatlan vendéget láttak a ház körül, akiket csak nagy nehezen, a rendőrök segítségével sikerült lerázni.

Mikor már éppen megnyugodtak volna, egy újabb, 15 fős csoport tűnt fel, akik az előzőeknél sokkal agresszívebben viselkedtek: megtámadták az 53 éves családfőt, akinek eltörték az orrát és bedobták egy sövénybe, Stephent pedig a földre teperték, és a hátát rugdosták.

A megtámadottaknak sikerült visszamenekülniük a házba, és bezárni az ajtókat, de ekkor rájuk törték az ablakokat. A rombolásnak végül a kiérkező rendőrök vetettek véget. Stephent mentőhelikopter vitte kórházba, és apjának is be kellett mennie arcsérülései miatt. A fiúnak egy hetet kell kihagynia az egyetemen, és mérnök apjának is néhány napi pihenőt írtak elő az orvosok.

A családfő, David Worthy elmondta: a rendőrök kérdezték meg tőle, hogy tudott-e a YouTube videomegosztó portálra felkerült meghívóról - valószínűleg ezért érkezett volt olyan sok hívatlan vendég.

Arról nem érkezett hír, hogy a naiv ünnepelt tette-e fel a videót az internetre, vagy valamelyik barátja akarta különlegesebbé tenni az eseményt.

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×