eur:
385.43
usd:
355.1
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Nagy szíve van Hollywood fenegyerekének

Saját hajléktalanja van Colin Farrellnek Torontóban: a filmipar egykori fenegyereke már másodszor mentette meg Stress-t, akinek ő adhat egy esélyt arra, hogy visszatérjen a normális életbe.

A torontói áruház eladói kétszer is alaposan meglepődhettek a minap: először akkor, amikor meglátták belépni az üzletbe az egyik legjóképűbb filmsztár - másodszor pedig akkor, amikor meglátták, hogy Colin Farrell egy hajléktalan kíséri, mintha a legjobb cimborája lenne.

"Adjanak oda neki mindent, ami kér. Mindent, amire szüksége van" - vetette oda az ír filmsztár az eladóknak, majd szemrebbenés nélkül kifizette a kétezer dolláros számlát a kabátrét, hálózsákért, zoknikért, alsóneműkért és bakancsért, amelyeket Stress kiválasztott.

"Király a fickó, egyáltalán nem úgy viselkedett, mint egy filmsztár" - áradozott Farrellről a bolt vezetője. A vásárlás után a szokatlan páros a legközelebbi bankautomata felé vette az irányt, ahol Farrell a szemtanúk szerint egy köteg húszdolláros nyomott Stress markába.

A Miami Vice sztárja egyébként nem most segítette ki elsőször a hajléktalan férfit. Négy éve, amikor az "Otthon a világ végén" című filmjét forgatta Torontóban, egy helyi rádióállomás adásában véletlenül meghallotta, hogy kétezer dollárt ajánlanak annak, aki be tudja vinni őt a stúdióba.

Felszedte az utcán az első útjába akadó hajléktalant - a Stress-ként ismert férfi volt a szerencsés -, beültette a limuzinjába, és bement vele a stúdióba.

Hálából a férfi azt tervezi, hogy kerékpárral végigjárja Farrell szülőhazáját. "Õ az utolsó esélyem arra, hogy visszakerüljek a társadalomba" - ismerte el.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×