eur:
385.37
usd:
355.05
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Balesete után angolul szólalt meg a cseh fiú

Tökéletes angolsággal szólalt meg egy cseh gyorsasági motoros, miután balesetet szenvedett, pedig sérülése előtt alig beszélte a nyelvet.

A 18 éves Matej Kus korábban csak döcögősen beszélt angolul. Miután azonban Glasgow-ban baleset érte, tökéletes kiejtéssel és nyelvtani hibák nélkül beszélt az őt ellátó mentőkkel - mindenki értetlenül áll a történtek előtt.

Matej Kus csapattársai azt hitték, nem hisznek a fülüknek. Társuk ugyanakkor sok mindent elfelejtett, a többi mellett azt, hogy cseh.

Mindez nem tartott sokáig. A fiú néhány nap múlva visszatért régi önmagához, és nem emlékezett semmire abból, ami vele történt. Még arra sem, milyen jól beszélt angolul.

Már haza is utazott Csehországba, és csak reméli, hogy a következő versenyidényre már jól beszéli a nyelvet.

Úgy érzi azonban, hogy valahol a tudatalattijában benne lehet az angol nyelv, ezért bízik abban, hogy könnyen és gyorsan tökéletesítheti majd a nyelvtudását.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×