eur:
395.87
usd:
354.56
bux:
0
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Betörő fedezte fel a múmiát a hálószobában

Három évig feküdt holtan a saját hálószobájában egy asszony, a szomszédok hiába értesítették többször is a rendőrséget, senki nem vette a fáradságot, hogy után nézzen: mi történt vele.

Az 50 éves Sally Shearing mumifikálódott holttestét véletlenül fedezték fel a rendőrök, amikor egy betörés ügyében nyomoztak Nagy-Britanniában. Az elvált asszony 2003 februárjában halt meg.

A halottkém élesen bírálta a rendőröket és a liskeardi önkormányzat illetékeseit, akik a szomszédok többszöri bejelentése ellenére semmit nem tettek az egyedülálló asszony sorsának tisztázására.

Azt, hogy Sally magányos volt, a környéken mindenki tudta, hiszen egy táblát is kitett a lakása ablakába, amelyen arról panaszkodott, hogy nincs egyetlen barátja sem.

Miután eltűnt, a szomszédok többször is szóltak a rendőrségnek, de csak egyszer, 2003 májusában jött ki egy járőr. A rendőröknek akkor az egyik szomszéd azt mondta, hogy Sally szeretetotthonba költözött. A rendőrök megnyugodtak, és nem foglalkoztak többet a kérdéssel.

Az asszony halálának okát még nem tudják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×