eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Szexuális segédeszközzel dobja fel a házasságát a világsztár - képpel

Hiába háromgyerekes anya, Madonna 49 évesen sem tagadja meg teljesen vad oldalát. Mint kiderült, most éppen szexuális játékszerekkel dobja fel többször is válságba került házasságát Guy Ritchie-vel.

Önelégült mosollyal az arcán távozott Madonna a londoni Claridge Hotelből, kezében vadonatúj játékszerével - egy "Purple Penetrator" márkanevű vibrátorral. Merje ezek után valaki is azt állítani, hogy nem az énekesnő viseli a családban a nadrágot!

A férje, Guy Eitchie szégyenlősen követte az asszonyt. Bár nála is volt egy csomagocska, annak titkát sikerült megőriznie.

A házaspár mostanában igyekszik egymásra is több időt fordítani, hogy helyrehozzák többször is válságba került házasságukat. A múlt héten két éjszakát is reggelig tartó bulival töltöttek - először a GQ magazin díjátadóján, másodszor egy londoni bárban mulattak.

Pedig most éppen nem a mulatozás lenne a legfontosabb, megérkezett ugyanis Londonban az a malawi tisztségviselő, akinek el kell döntenie, hivatalosan is örökbe fogadhatja-e a házaspár David Bandát. A kisfiút tavaly ősz óta nevelik Madonnáék, a hatóságok azonban még nem adták áldásukat az örökbefogadásra.

Amennyiben Simon Chisale úgy ítéli meg, hogy a kisfiút másképpen kezelik, mint a 10 éves Lourdes-ot és hatéves közös fiúkat, Roccót, vagy bármilyen módon megsértik a jogait, visszaviszik a gyereket a malawi árvaházba, ahol Madonna rátalált.

Az énekesnő és filmrendező férje természetesen abban reménykedik, hogy minden rendben lesz, és már a jövő év elejére befejeződhet az örökbefogadási eljárás.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×