eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

"Anya túl részeg, kicsim, vezess inkább te!"

Ötéves fiát kérte meg, hogy vezessen hazáig az a kétgyermekes anya, aki túl részeg volt ahhoz, hogy két kisgyermekével a hátsó ülésen a volán mögé üljön.

Holly Schnobrich ahhoz túl részeg volt, hogy vezessen - de ahhoz nem, hogy ezt tudja is magáról. Ezért kérte meg ötéves fiát, hogy üljön ő a volán mögé.

A gyerek szófogadó volt, és még a kocsit sem törte össze. Csak a szomszédok álla esett le, amikor a kocsi csikorogva fékezett, és meglátták a kicsit a sofőrülésen. Hároméves öccse a hátsó ülésen ült. "Mit néznek, jól vezet" - motyogta a holtrészeg anya.

Az eset még 2002-ben történt az Egyesült Államokban, Indiana államban, az anya pedig azóta is börtönben van; gyermekek veszélyeztetésével és nyilvános helyen történő italozással vádolják.

A rendőrséget a szomszédok hívták ki. Az egyenruhásoknak merte csak elárulni a kisfiú, hogy nagyon félt, "mert alig érte el a pedálokat". Ráadásul mind a két gyerek pizsamában volt.

Az anya ráadásul nem csupán jó néhány vodkát ivott meg, de előtte nyugtatót is bevett, mert "felidegesítették" a gyerekek. Azt is bevallotta, hogy az előző két napban 86 altatót vett be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×