eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Menekül Beckhaméktól a személyzet

Édesanyját volt kénytelen dadusnak "felvenni" a kétségbeesett Vistoria Beckham, miután a személyzet felmondott.

A pánikba esett Posh kénytelen volt az édesanyjához fordulni, hogy legyen valaki, aki vigyáz a fiaira, amíg ő a Spice Girls-zel turnézik. A dadusok a múlt héten hagyták ott a fiúkat, mert nem bírták elviselni Beckhamék főnöki allűrjeit.

David Beckham ugyan sérült, de azért egyedül nem vállalhatja a nyolcéves Brooklyn, az ötéves Romeo és a kétéves Cruz felügyeletét. Maradt tehát a nagymama; az 59 éves Jackie Adams egyébként is sokat segít a fiúk körül a lányának.

"Az édesanyja azon kevés ember egyike, akikre Victoria a legnagyobb nyugalommal rá meri bízni a fiait" - emlékeztetett egy név nélkül nyilatkozó ismerős. Az édesanyja segített a költözésben és az amerikai beilleszkedésben is, és kivette a részét a dadusok kiválogatásából is.

Megígérte a lányának, hogy fél évig vele marad Los Angelesben, most azonban kiderült, hogy egy kicsit meg kell hosszabbítania amerikai tartózkodását. Õ biztosan nem hagyja cserben Victoriát az utolsó pillanatban, mielőtt decemberben elindulna a koncertkörútra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében

Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében

A digitalizáció a 2010-es évek során egyre nagyobb jelentőséget kapott a társadalmi-gazdasági tényezők között egyrészt a digitális eszközök alkalmazásának terjedése, másrészt a gazdasági életben betöltött szerepe révén. Ennek a folyamatnak, amelyet az Ipar 4.0 időszak első hullámának is tekinthetünk, része, hogy ezek az eszközök és megoldások fokozatosan megjelennek a magyar feldolgozóiparban is. Kutatásunk révén arra kerestük a választ, hogy a magyar feldolgozóipar ágazati szerkezete és a digitalizáció térbeli mintázata között vannak-e összefüggések és amennyiben igen, ezek milyen formában jelennek meg egyes ágazattípusok között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×