eur:
394.36
usd:
354.49
bux:
72665.2
2024. szeptember 18. szerda Diána

Madonna újabb gyermeket adoptálhat

Madonna zöld jelzést kapott egy újabb gyermek adoptálásához, az afrikai Malawiból. Ezúttal egy 13 hónapos kislánnyal bővül a család.

Az énekesnő egyszer már örökbe fogadott egy gyermeket az afrikai országból. Az engedélyt most is megkapta ehhez, már csak az van hátra, hogy az ügyvédje minden szükséges dokumentumot beszerezzen. Mercy várhatóan jövő márciusban csatlakozhat a családhoz.

A 49 éves énekesnő már korábban is beszélt arról, hogy arfikai származású kisfia mellé egy hugicát is szeretne, hogy a nemi arányok helyreálljanak a családban. A sztárnak, és filmrendező férjének, Guy Richie-nek egy lánya és egy fia született.

Az ügyintézők korábban azt ajánlották Madonnának, hogy több gyermeket is nézzen meg, mielőtt örökbe fogad valakit. Az énekesnő tavaly októberben sorra járta az árvaházakat, és több gyermeket is megnézett, végül Mercy-t választotta.

Döntését azonban többen bírálták, miután kiderült: a kislány csak félárva, édesapja még él.

Címlapról ajánljuk
Nem kicsit vált be a Lajta-vésztározó megnyitása
Vízügy

Nem kicsit vált be a Lajta-vésztározó megnyitása

A beavatkozás jó döntésnek bizonyult, Mosonmagyaróvár fölött már érezteti hatását a levonuló víztömeg csökkenésében. A dunai árhullám tetőzése jelenleg a szlovákiai Dévény térségében tart, a Dunakanyarban várhatóan még két napig emelkedik a vízszint.

Budapestre vezethetnek a rejtélyes közel-keleti robbantássorozat szálai

Állítólag egy magyar vállalat gyártotta azokat a személyhívókat, amelyek nagyjából egy időben robbantak fel Libanonban és Szíriában, megölve legalább kilenc embert és több mint háromezret megsebesítve. Az InfoRádiónak nyilatkozó Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő kétli, hogy Magyarországon hekkelték volna meg a készülékeket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
×
×
×
×