eur:
389.61
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Négy szállodából tiltották ki az alkoholista hírességet

Italozás miatt négy szállodából tiltották ki az egykori futball-legendát, Paul Gascoigne-t.

Az alkoholista Gazza több liter sört és jó néhány vodkát ledöntött a marbellai Puerto Banús egyik éttermében, pedig tudja, hogy az ivás életveszélyes a számára, miután májusban megműtötték a gyomorfekélyét.

Az egykori legenda a saját hibájából sem tanul. A múlt héten az Andalúziai Sotograndéban taxival járta végig a szórakozóhelyeket, de a híre megelőzhette, mert négy szállodából is elzavarták.

Egy másik helyen annyira berúgott, hogy elfelejtett fizetni - a pincérnő az utcán szaladt utána a számlával. Az arra járó turisták állítólag döbbenten figyelték, hogy mit művel.

"Szánalmas volt. Egy fél literes vodkával a kezében botladozott, látszott rajta, hogy fogalma sincs, hol van" - mesélte egy angol bártulajdonos, aki elmondta azt is, hogy az egykori focista borzalmasan szürke volt. Megpróbálta kórházba vinni, de Gazza eltántorgott.

"Több más bártulajdonossal együtt azért tiltottuk ki, mert aggódunk érte" - tette hozzá.

Gazza júliusban utazott Spanyolországba egy golfversenyre, amelyet jó cimborája, Steve Pote szervezett; ő bérelt lakást is az egykori focistának. "Paul úgy döntött, hogy Spanyolországban marad. Szigorú gyógyszeres kezelés alatt áll, és elég változékony a hangulata - de keményen inni nem láttam" - állítja a jó barát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×