eur:
394.33
usd:
354.03
bux:
72756.67
2024. szeptember 18. szerda Diána

"A hercegnő biztos azt hiszi, hogy majd mosunk és főzünk rá!"

Tizenegy évvel a válásuk után volt férje közvetlen közelébe költözött Sarah Ferguson. York hercegnője a Delfin házat vette meg, amely alig néhány méterre van II. Erzsébet királynő kisebbik fiának palotájától.

A 47 éves Sarah Ferguson hatmillió fontért egy kazah milliárdosnak adta el korábbi otthonát. "Mindenki azt hitte, Nyugat-Londonba költözik majd. Álmunkba sem gondoltuk volna, hogy András herceg közvetlen közelében vesz magának házat. A hercegi palota személyzete meg van döbbenve" - mondta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő forrás.

Egy másik forrás azonban tudni véli a hercegnő választásának okát. "Kétségem sincs, hogy arra számít: a hercegi palota személyzete majd mos és főz rá" - vélekedett.

A Sunninghill Parkot, amelyet a hercegnő most eladott, Andrással együtt 1988-ban kapták a királynőtől az esküvőjük alkalmából. Az ingatlan akkor 5 millió fontot ért. Fergie 1992-ben, amikor szakított a férjével, elköltözött Sunninghill Parkból, de két évvel később visszatért az ingatlanba, amelyet mindaddig megosztott volt férjével, amíg az el nem költözött mostani otthonába.

A 47 éves András herceg két lányával, a 19 éves Beatrice-szel és a 17 éves Eugenie-nel osztja meg Royal Lodge-ot.

Címlapról ajánljuk
Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

A Dunakanyar több településén, Budapesten pedig a Római-parton és a Margit-szigeten megfeszített munkával készülnek a dunai árhullám hétvégi tetőzésére. Az egyik III. kerületi civil szervezet árvízvédelmi védmű megépítését követeli a Fővárosi Önkormányzattól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×