eur:
394.58
usd:
354.65
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Már házaspárként tér vissza az álomszigetre Vilmos herceg és párja?

Saját bevallásuk szerint élete legjobb nyaralását töltötte a Desroches szigeten Vilmos herceg és választottja, Kate Middleton. A brit trón majdani várományosa egy hétig teljes elvonultságban ünnepelte, hogy kapcsolatuk a jelek szerint helyreállt.

Élete legszebb hetét töltötte a Desroches szigeten Vilmos herceg és Kate Middleton. A kapcsolatukat a válságból nemrég kirángató párt senki sem zavarta a nyaralásban.

"Mindenképpen visszatérünk. Ez volt a legfantasztikusabb nyaralásunk" - jelentette ki az utolsó estén a velük együtt ott tartózkodó személyzetnek Vilmos herceg.

Amikor az egyik helybéli azt találta mondani, hogy a sziget "a nászutasok paradicsoma", az ifjú pár sokatmondóan összemosolygott.

"Teljes nyilvánvaló, hogy teljesen oda vannak egymásért, a szemüket sem tudják levenni a másikról" - mondta az egyik bennfentes, aki szerint a Desroches szigeten nem is lehet mást csinálni, mint pihenni azzal, akit szeret az ember.

A pár egyébként csaknem az egész szigetet lefoglalta magának, egy hétre mintegy 20 ezer fontért (7,6 millió forintért).

Vilmos herceg és Kate Middleton áprilisban szakítottak, de mint kiderült, néhány nap után újra elkezdtek titokban találkozni, és most már megint szent a béke közöttük.

Az áprilisi szakítást a herceg azzal akkor magyarázta, hogy jobban akar koncentrálni katonai karrierjére, ám hamar rájött: az együtt töltött négy évet nem lehet könnyedén elfelejteni.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×