eur:
394.52
usd:
354.94
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Az ENSZ helyett a sztriptízbárban "képviselte" a hazáját

Bocsánatot kért a választóktól az ausztrál ellenzéki pártvezér, aki az ENSZ helyett egy New York-i sztriptízbárban "képviselte" a hazáját.

Az ellenzéki Munkapárt vezetője ENSZ-megfigyelőként járt még 2003 szeptemberében New York-ban, és a hivatalos látogatás idején elment egy manhattani sztriptízbárba. Emiatt most írásos közleményben kényszerült bocsánatot kérni választóitól.

Ausztráliában az év végén tartják a parlamenti választásokat, és Kevin Rudd nagyon jól áll a versenyben. New York-i dorbézolása azonban nem emiatt lepte meg a választókat, hanem azért, mert az erősen vallásos Ruddot eddig kissé unalmas, érzéketlen fickónak tartották.

A Sunday Telegraph, a legnagyobb példányszámú ausztrál bulvárlap ráadásul azt is kiderítette, hogy Rudd olyan botrányosan viselkedett a Scores nevű mulatóhelyen, hogy onnan a társaságával együtt kidobták.

Közleményében Rudd elismeri, hogy ellátogatott a sztriptízbárba, de - mint írja - arra nem emlékszik pontosan, mi történt, mert túl sokat ivott. Bocsánatot kért azért, ha bárkinek kellemetlenséget okozott, írta, hozzátéve, hogy a feleségének azonnal bevallotta a botlását.

Rudd tavaly lett a munkapárt vezetője, s azóta szinte az egekben szárnyal a népszerűsége. Azt egyelőre nem tudni, árt-e majd a választási esélyeinek a botrány, vagy a várakozásoknak megfelelően az év végére ő lesz az ország kormányfője. Valószínűleg ez utóbbi következik be, hiszen az ausztrálok megbocsátóak - így lehetséges, hogy választottak már kormányfőnek sörivó bajnokot is Bob Hawke személyében.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×