eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Leszakadt a motoros lába, de nem vette észre

Levágta a lábát egy sávelválasztó elem, mégis tovább motorozott két kilométeren át egy férfi Japánban. A motorost társai figyelmeztették arra, hogy hiányzik a lábából egy jó darab.

Térd alatt elvesztette a jobb lábát, Nagata Kazuo mégis tovább motorozott. A férfinak nem sikerült megfelelően bevennie az egyik balkanyart a Hamana kerülőnél, és nekiütközött a sávokat elválasztó útelemnek.

Az 54 éves férfinak nem tűnt fel, hogy végtagja jó része leszakadt a balesetben, mivel csak a motorozásra és a hatalmas fájdalomra összpontosított, amit az ütközés után érzett.

Nagata Kazuo társai végül két kilométerrel arrébb, a következő közlekedési csomópontnál vették észre, hogy valami nagy baj történt a férfi lábával.

Az "elvesztett" végtagért egyik barátja hajtott vissza, egy másik pedig kihívta a mentőket.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×