eur:
394.51
usd:
355.74
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Újabb videó a tengeri gyilkosról - nézze meg!

Alig egy nappal azután, hogy a brit partoknál turisták egy nagy fehér cápát láttak, a félelmetes ragadozót ismét lefilmezték. Ezúttal egy hölgy vette fel videóra az állatot. Catherine Price ráadásul nem is tudta, milyen állatot lát, csak akkor rémült meg, amikor otthon felvilágosították róla.

A múlt héten cápariadót kellett elrendelni a cornwall-i partoknál, amikor turisták lefilmeztek egy három és fél méteres vadászó cápát. A nagy fehér cápától 1975 óta retteg a világ: akkor került a mozikba Steven Spielberg Cápa című filmje.

A tengeri ragadozóról most újabb felvétel készült: ezúttal egy hölgy filmezte le az állatot egy kis hajóból, melyen hétéves fiával utazott.

Catherine Price ráadásul nem is tudta, hogy mit vesz föl, azt hitte, csupán egy ártalmatlan cápáról van szó. Az igazi sokk akkor érte az asszonyt, amikor másnap rájött, hogy valójában a brit partoknál vadászó nagy fehér cápát sikerült megörökítenie.

"Úszás közben látszottak az uszonyai, éppen úgy, mint a mozifilmben. Hihetetlenül hatalmas volt" - meséli az asszony, aki saját bevallása szerint csak akkor döbbent rá arra, hogy mit látott, amikor másnap meglátta az újságok címoldalán a fényképeket.

"Borzasztó volt. Ha tudtam volna, hogy a nagy fehér cápát látom, biztosan bepánikoltam volna. Mindenki azt mondta, hogy csak egy ártalmatlan cápáról van szó, így filmeztem tovább. Olyan izgatott lettem, hogy a fiam, Callum és én láthatunk egy valódi cápát. A hajó egészen közel ment az állathoz, talán ha négy-öt méterre lehettünk" - mesélte Catherine Price.

A hölgy által készített videót Ön is megtekintheti, ha ide kattint!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×